MOS

Veel sporters hebben een uitdaging nodig, een doel om naar toe te werken. Voor die doorzetters hebben we dan een mooie challenge: de Men Of Steel Run. Deze nieuwe ‘obstacle run’ gaat op 13 september plaatsvinden rondom de Zevenhuizer Plas in Rotterdam. In de middag is er de 7 kilometer run. Daar kun je aan meedoen als je sportief bent. Denk aan 7  kilometer hardlopen waarbij je onderweg 35 obstakels moet overwinnen. Veel klimmen, veel modder. Denk aan een combinatie van Wipe Out en Navy Seals. Zie jij dat zitten check dan de speciale deal die OneFit voor haar klanten heeft geregeld. Check hier!

Voor de die-hards is er in de ochtend de 14 kilometer. Dubbel zwaar dus en alleen voor getrainde deelnemers. Welke afstand je ook kiest, even trainen in de sportschool en in de vrije natuur is wel aan te raden. Daarvoor is je OneFit pas natuurlijk ideaal. Bovendien krijg je via OneFit € 7,50 korting per persoon op entreebewijzen. Voer hiervoor de kortingscode ONEFIT2014 in bij het boeken op de Men of Steel Run. Je betaalt dan voor de 7 km € 38,50 en voor de 14 km € 42,50.

Supporters meenemen? Er is ook een uitgebreid randprogramma met optredens, 4×4 rijden, stormbaan en ga zo maar door. Stoer feestje die Men of Steel Run, doen dus!

 

 

Tags: