We blijven maar hoera roepen! Na de lancering van onze apps voor iOs én Android kunnen we nu met trots aankondigen dat inmiddels meer dan 260 locaties in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht zich hebben aangesloten bij aan ons OneFit netwerk. Met als resultaat over de 5000 beschikbare lessen per week!

Natuurlijk vertellen wij graag wat meer over de aangesloten hotspots waar jij met je OneFit membership terecht kan. Deze week een selectie uit de pareltjes van Rotterdam. Lees, klik en reserveer!

Staal en Kracht

staalkracht
Geen gelikte studio of fitnessapparaten maar Spartaans trainen! Met lesnamen als Woeste Arbeiders, Duivelse Atleten en en Ochtend Helden is je nieuwsgierigheid al snel gewekt toch? Hup, snel aan de slag met de Bulgaarse zandzakken, farmer walkers en slamballs.

Yogaground

yg
Get ready to sweat! Bij Yogaground is er een nuchtere kijk op yoga: het ontspant, brengt focus en verbetert je sportprestaties. Omdat yoga zo goed voor je is willen ze bij Yogaground de lessen toegankelijk en aantrekkelijk maken voor iedereen. Bij de meeste lessen is de zaal verwarmd, zo zijn je spieren warmer en wordt de verbranding versneld. Op deze manier haal je nog meer uit je les!

DANSH Urban Gym

dans-urban-gym
Bij DANSH geen grote machines of ingewikkelde toestellen, hier train je complete bewegingen en geen geïsoleerde spieren. Deze groenste sportschool van Rotterdam bestaat uit oer-Rotterdamse zeecontainers. een landbouwkas en zonnepanelen voor elektriciteit. Personal trainer Shurdon Faneyte opende deze Urban gym op het braakliggende trein bij het ErasmusMC.

Van Maanenbad

van-maanenbad
Sportfondsenbad Noord aan de Van Maanenstraat wordt in de volksmond ook wel het Van Maanenbad genoemd. Het Van Maanenbad is perfect om banen te zwemmen; het wedstrijdbad met 5 banen biedt meer dan voldoende ruimte om te zwemmen. Of je nu rustig of sportief wilt zwemmen, in het van Maanenbad kan het. Verwacht geen toeters en bellen maar gewoon een fijn binnenbad en een rustig buitenbad om baantjes in te trekken. Ontdek deze oase van rust middenin de stad!

CrossFit 7kamp

crossfit7kamp
CrossFitters opgelet, dit is een erg fijne locatie. 7Kamp is the place to be als je op zoek bent naar een CrossFit-box waar je gemotiveerd wordt om alles uit je training te halen en je techniek te verbeteren.

En dit is nog maar slechts een kleine greep uit het daverende aanbod, welke maar blijft groeien: OneFit is on the move!

Tags: