Misschien ken je Robbert al van onze blog waarvoor hij diverse lessen test. Sport is de rode draad in zijn leven. Al op jonge leeftijd deed hij aan atletiek, wielrennen, rugby en fitness. De laatste jaren is hij vooral actief met yoga, CrossFit en obstacle runs op recreatief en professioneel niveau. Naast zijn eigen bedrijven is Robbert super actief met zijn OneFit membership in Amsterdam. Hoogtijd dus voor de sportweek van Robbert. En hij ging niet 1 keer, niet 2 keer, niet 3 keer. Nee Robbert zijn sportroutine bestaat uit een serieuze week van maar liefst 7 dagen!

Maandag: Acro Yoga @ Rasalila
Lekker spelen, elkaar diep en intens rekken, masseren, vliegen, basen en alles erop en eraan. Er wordt altijd veel gelachen tijdens deze les, terwijl je elkaar ook vertrouwen moet geven om in de poses te kunnen komen. Ik vermoed dat dit deze les een rage gaat worden. Voor meer over deze toples: lees mijn meest recente blog.

img_0222

Dinsdag: vrij trainen @ Splash
Dit vind ik een heerlijke gym om vrij te trainen. Goede spullen, veel ruimte, goede vibe. Ongegeneerd met een blik alsof je moet poepen en met een oerkreet een PR op je Deadlift zetten. De bar laten vallen en dan heel stoer om je heen kijken. Bij Splash kan het allemaal!

splash

Woensdag: zak training @ Ettaki Gym
Lekker als een lompe boer rammen op een zak dacht ik. Maar nee, ik kreeg een paar klappen van de trainer omdat ik mijn dekking niet hoog genoeg hield. Dus naast het rammen ook technisch blijven! Ook het trappen op de zak is mega technisch, het blijft hilarisch dat mijn high kick en mijn low kick net zo hoog/laag komen. Toen de trainer zei: “nee man geen low kick, een high kick, kom op hoger!” Kon ik alleen maar reageren met: “I’m a lover not a fighter”..

ettaki

Donderdag: Surf Yoga -@ Studio 191
Met de Pulp Fiction Anthem in je hoofd op een surfplank staan is sowieso heel hard winnen! Bij Studio 191 hebben ze een surf yoga les, supercool! Gewoon op een surfplank balanceren, yoga-poseren en mediteren. Hier wordt je blij van en je core (op lange termijn) ook, zonder dat je dit doorhebt. En ja; “Summer bodies are made in winter”. Absoluut een aanrader dus voor alle beach boys & girls!

surf

Vrijdag: WOD @ Reebok CrossFit 020
Ga jij graag tot het gaatje? Pak dan een uurtje mee bij Reebok CrossFit 020 voor een WOD (workout of the day). De founder van Crossfit; Greg Glassman, heeft een briljante visie op fitness en lifestyle, google hem eens! Bij gebrek aan Greg ben ik superblij met de WOD’s die Erwin Verbeek programmeert bij 020 en de uitzonderlijke begeleiding die de coaches leveren. Altijd heerlijk om mijn weekend vroeg te beginnen aan de (pull-up & olympic lifting)bar. Lees mijn blog uit december voor meer over deze locatie.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Zaterdag: vrij trainen @ Het Gymlokaal
Nostalgisch spelen in een gymzaal kan elke dag van de week bij Het Gymlokaal. Behalve het vrij trainen hebben ze ook super goede lessen en is het een mega gezellige gym. Om de nostalgie compleet te maken deed ik dragon flags, geïnspireerd door ‘Rocky 4 training montage Hearts on Fire’, zie foto!

gymzaal

Zondag: Hot Yoga @ Forty Degrees Amsterdam
Aan het eind van je weekend alle ellende eruit zweten, zodat je maandag weer op en top bent. Huub van Forty Degrees Amsterdam maakt het mogelijk. Ik ga elke week, echt een dikke favoriet deze les, zie mijn blog uit juli voor meer info.

robbert

Ambitie, enthousiasme en dankbaarheid kenmerken Robbert van Ede; een 27 jarige allround ‘atleet’. Hij is co-founder van InvestID (het matchen van startups met investeerders) en co-founder van Fortify (het bouwen van winnende startup teams. Teams met gedeelde waarden, complementaire vaardigheden en wederzijds vertrouwen om zo hun gezamenlijke purpose te bereiken).

Life is movement, the world a playground, workout & play together, every day!  Volg Robbert op Instagram  Facebook en Linkedin.

Tags: