Sporten geeft mij energie. Als klein meisje stond ik vroeger bijna elke dag in de turnzaal. Het was mijn tweede huis. Deze mindset en discipline zijn me altijd bijgebleven. Wanneer ik een paar dagen niet heb gesport, begint het te kriebelen. Ik wil weer bewegen! OneFit is daarom ideaal; je kan elke dag een andere les uitzoeken. Er is enorm veel keuze. Daarnaast is het heel fijn dat je je vrienden een uitnodiging kunt sturen voor een lesje. Mijn favorieten? Hier zijn ze:

Maandagavond: Power Rope Skipping @ Spa Zuiver
Oftewel touwtje springen! Dit is mijn lievelingsles omdat je een goede full body workout krijgt in een redelijk korte tijd. Je leert snel nieuwe bewegingen wat de les leuk en uitdagend maakt. Meestal kom ik een uurtje eerder zodat ik met een vriendin eerst nog vrij kan trainen. Deze les is echt een aanrader!

img_5805-1

Woensdagmiddag: Barre 191 @ Studio 191
Wat een fijne les. Denk aan ballet gecombineerd met pilates en yoga. De lessen zijn goed te volgen maar eveneens een goede uitdaging voor ieder niveau. Naast Barre geven ze hier ook andere fijne lessen waaronder Surf Fit en Barre + Beats! Deze lessen worden elke dag gegeven, voor een ieder genoeg keus!

img_5387

Donderdagavond: Ladies Kick @ Vos Gym
Wanneer ik boks ben ik even helemaal van de wereld. Ik heb geen besef meer van tijd omdat ik enorm gefocust ben. Het is intens, maar ontzettend leuk! Je wordt steeds weer op nieuwe manieren uitgedaagd. OneFit heeft echt enorm veel opties voor bokslessen. De lessen die ik tot nu toe heb gevolgd waren zwaar maar heel fijn om te doen!

img_6617

Volg Christi via haar Instagram account voor haar OneFit tips en andere mooie foto’s. “Think global, act local”

Tags: