Als je mij vroeger had verteld dat ik mijn happy place zou vinden in de sportschool, had ik je (al zittend op de bank met een zak chips) flink uitgelachen. Maar het is waar, tegenwoordig ontspant niets mij meer dan een lekkere zweetsessie. Nu met mijn OneFit membership volg ik de meest bijzondere lessen. Ik ben fan!

Maandag: vrij trainen @ TrainMore
De lekkerste manier om je week te beginnen? Met een portie ijzer heffen natuurlijk! Ik trap de maandag dan ook af bij TrainMore in Amsterdam. Deze sportschool is ruim en voorzien van de nieuwste snufjes, op kracht én cardio gebied. Ideaal dus om lekker te knallen. De vibe is hier bovendien fantastisch: mensen zijn behulpzaam, gefocust en gemotiveerd. Yep, deze gym got it all.

trainmore

Donderdag: Apenkooi @ ApenkooiGym
Zoals ik al zei: met mijn OneFit membership volg ik allerlei (voor mij) nieuwe lessen. Ik ben gek op variatie! Deze avond was ik beland in een heuse gymzaal en deed ik mee aan een uurtje Apenkooi. Wat een tof initiatief zeg. Lekker rondrennen, springen en klimmen. Gymmen was nooit mijn favoriete bezigheid op school, maar nu kan ik zeggen dat ik het geweldig vond!

apenkooi

Zaterdag: PoleFlow Beginners @ Rasalila
Hoewel ik graag met gewichten gooi in mijn vrije tijd vind ik het ook heerlijk om dit af te wisselen met een les vol vrouwelijkheid. En hoe maak je een betere connectie met je inner femme fatale dan met paaldansen? Vergis je niet: het is hard werken. Zoals je ziet op de foto moet er nog flink wat gedaan worden aan mijn uitvoering. Maar hé, als beginner ben je al blij dat je überhaupt blijft hangen. Gelukkig zijn de lieve docentes bij Rasalila hartstikke geduldig!

rasalila

Wil je mijn liefde voor chocolade, sporten en schrijven online volgen? Check dan mijn Instagram en website!

Tags: