Naar de sportschool gaan was vroeger nooit echt mijn favoriete bezigheid. Fitnessen vind ik maar saai en daarnaast heb ik nou eenmaal een superdruk leven. Ik vind wel dat je goed voor jezelf en je lichaam moet zorgen en daar hoort sporten toch echt bij. 

Maar wauw, nu ruim een half jaar later is sporten echt één van mijn favoriete bezigheden geworden! OneFit maakt het sporten voor mij veel gemakkelijker, gezelliger én uitdagender doordat ik nu de mogelijkheid heb om te sporten bij enorm veel verschillende sportscholen. En dit met de leukste, nieuwste en gekste lessen die ik ook nog eens samen met mijn beste vriendin kan doen!

Het is ideaal dat je heel flexibel je lessen kunt plannen. Ik spreek altijd met mijn beste vriendin de week van tevoren af welke dagen en tijden we kunnen. Dan hoeven we alleen nog te kijken welke locatie voor ons beiden uitkomt en welke les we dan het leukste vinden. Samen hebben we al ontzettend veel lessen geprobeerd, maar dit zijn toch wel echt mijn favorieten:

Processed with VSCO with m3 preset

Surf yoga – Studio 191

Ik ben echt gek op surfen en ik ben gek op yoga. Na mijn surfvakantie zag ik ineens deze les in het OneFit rooster! Dit ging ik natuurlijk direct uitproberen en ik vind het echt te gek! Je doet eigenlijk ‘normale’ yoga maar dan op een indoor surfbord. Vallen en keihard lachen is toegestaan, wat deze les nog leuker maakt!

img_4302

Jumping Fitness – Anna Mora Studio

Toen ik zag dat je kunt sporten op een trampoline was ik om, mijn jeugdsentiment. Ik denk dat ik me nog nooit zo blij heb gevoeld na een sportles. Nog een voordeel: je traint je hele lichaam, het is supergoed voor je conditie én je hebt geen spierpijn!

img_6115

HIIT – Splash

Splash is een van mijn favoriete sportscholen omdat deze voor mij en m’n beste vriendin één van de makkelijkste plekken is om af te spreken (Leidseplein). Ook is er altijd genoeg ruimte in Splash wat ik prettig vind. In de HIIT les word je drie kwartier echt afgemat maar daarna voel ik me top!

Processed with VSCO with c1 preset

Barre – Studio 191

Ik vind Studio 191 echt een hele fijne locatie waar ze vernieuwende lessen geven. Zoals ik al eerder benoemde doe ik hier graag mee aan surf yoga maar ik ga ook regelmatig naar de barre les. Dit is een workout geïnspireerd op ballet waarna je de bilspieren voelt burnen!

OneFit heeft sporten voor mij een stuk makkelijker gemaakt en ik heb oprecht iedere week weer zin in mijn lesjes. Volg mijn sport plezier met OneFit via mijn Instagram account!

Tags: