The sun’s out in Den Haag en dat betekent lekker naar het strand. Wil jij wel een beachbody maar wil je met dit mooie weer niet uren in de gym doorbrengen? No problemo, je kunt namelijk ook op het strand in shape komen.

 1. Jouw Gym op het strand

The Hague Beach Fitnessclub

The Hague Beach Fitness Club is een stoere open air gym naast het Beachstadium in Scheveningen. Op zondag zijn ze ook in Kijkduin open. Boek de 1 uur durende small group training dan krijg je lekker veel crossfit actie; hard trainen in de buitenlucht dus. Van maandag tot en met zaterdag in Scheveningen, op zondag ook bij Millers Beach in Kijkduin.

 2. Monkey Business

Ravez Movement Academy

Ravez Movement Academy brengt de super populaire Monkey Business workout nu ook naar het strand. Dat wordt hangen, klimmen, springen en rennen door het zand. Veel fun maar evengoed een keiharde workout waarmee je resultaten boekt. De les kan je volgen op dinsdagavond om 19.30 uur op het Scheveningse strand bij Hart Beach. Op zaterdagmiddag om 15.00 uur ook in het Haagse bos.

 3. Beach Boost

Beachboost

Bootcampen is hard trainen en een kickstart voor je lichaam. BeachBoost is de strand specialist en zij zorgen ervoor dat iedere deelnemer maximaal uitgedaagd wordt op zijn of haar eigen niveau. Wil jij snel in de zomerstand dan zien we je op woensdagavond om 19.30 uur of op zondagochtend om 10.00 uur op het strand!

4. De hele stad is jouw playground

Bootcamp Team Den Haag

Bootcamp Team Den Haag is de grootste buitensportclub van Den Haag. Met zo’n 50 bootcamps per week kun je echt overal in Den Haag aan de bak. Populaire locaties zijn de Paleistuin, het Haagse bos, het stille strand en natuurlijk Scheveningen. 7 dagen per week maximaal trainen, ook bij jou om de hoek.

 5. De Brazilian Butt Workout

The Dance Movement

The Dance Movement doet de bekende Zumba dance workout nu ook op het strand in Kijkduin. Iedere donderdag om 10 uur – als het goed weer is – kun je meedoen. Een hele goede workout om snel ‘in shape’ te komen en altijd leuk om te doen.

OK, dus jij dacht misschien dat een beachbody alleen haalbaar was door heel veel sportschool uren te maken. Niks mis mee natuurlijk, maar geniet van het goede weer! Ga naar buiten en kom snel in de ‘best shape ever’. Met je OneFit membership kun je al deze workouts doen en nog veel meer.

2017 wordt de Best Summer Ever!

Tags: