De CrossFit termen WOD, AMRAP, ENOTM en reps vliegen je om de oren. Ze hebben hun plekje veroverd in het fitness ABC. Bij zo’n beetje elke fanatieke gym is er wel een vleugje CrossFit te bespeuren. En dat is niet zomaar. Een CrossFit training is een imens populaire workout voor een strak lijf in weinig tijd. Je wordt op alle fronten fitter maar naast een gespierd lijf train je ook je mentale kracht. Want je wilt sneller, harder en meer. Alhoewel dit allemaal vrij pittig klinkt heb je echt geen Olympische conditie nodig om te beginnen aan jouw eerste WOD.

CrossFit newbie? Wat nou die WOD is lees je hier.

Heus, CrossFit is meer dan schreeuwen als een cavemen. Al hoort een beetje bulderen en gooien met gewichten er nou eenmaal bij. CrossFit is een lifestyle, verslavend zelfs. Probeer gerust een les om te ontdekken of CrossFit bij jou past. Op zoek naar CrossFit box in Amsterdam? Met het OneFit abonnement zit je meer dan goed:

Powerbox Amsterdam

Powerbox Amsterdam

In deze piekfijne CrossFit box leer je de kneepjes van het vak via de spontane Michael Angelo. Zijn succesvolle WOD’s zorgen ervoor dat jij binnen no-time een gezonde verslaving te pakken hebt; CrossFit.

CrossFit Zeeburg

CrossFit Zeeburg

Een ideale CrossFit box in Amsterdam is CrossFit Zeeburg. Waarom? Deze box heeft alles in huis om super fit te worden. Top trainers, top materiaal en een hele lekkere vibe om in te sporten.

Reebok CrossFit 020

Reebok CrossFit 020

Wees welkom bij Reebok CrossFit 020. Dit is een officieel erkende Reebok flagship CrossFit box. Laat je niet afschrikken door alle aanwezige CrossFit champions (lees ook het interview met Erwin van Beek), there just here to help. Jouw level maakt niet uit; hier ga je van CrossFit houden!

CrossFit NDSM

CrossFit NDSM

Knallen in Noord doe je bij CrossFit NDSM. Helemaal fijn als je in de buurt woont maar absoluut een fietstocht waardig – prima warming-up! Deze hechte community voelt aan als een warm bad. Overigens wel eentje waar hard getraind wordt. (En waarna je zin hebt in een echt warm bad).

CrossFit aan ’t IJ

CrossFit aan 't IJ

Nog zo’n top box daar in Noord is CrossFit aan ‘T IJ. Je stapt hier zo de wereld in die CrossFit heet: lekker robuust, industrieel en stoer. De WOD’s zijn uiteraard pittig maar onder het kielzog van de pure pro’s sla jij je er doorheen. Dare to be great!

CrossFit in Amsterdam

Yes aan de slag? Reserveer jouw WOD via OneFit.nl

Tags: